آگهی پذیرش بدون آزمون دوره دکتری دانشگاه علوم قضایی

۰۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۲:۵۲ کد : ۲۱۳۸۰ اخبار عمومی

دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری از بین دانش آموختگان و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد (مشروط به اینکه تا تاریخ ۱۴۰۲/۶/۳۱ دانش آموخته شوند)، بر اساس "آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری (موضوع ابلاغیه های شماره ۲/۳۰۷۸۶۲ مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) " در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در رشته های حقوق خصوصی و حقوق جزا و جرم شناسی با شرایط زیر دانشجو می پذیرد:

1. بیش از دو سال از تاریخ دانش آموختگی متقاضی نگذشته باشد (از تاریخ ۱۴۰۰/۷/۱ به بعد).
  2. کسب حداقل ۶۰ امتیاز از فعالیت های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه مطابق جداول ارزشیابی.
  3. داشتن حداقل میانگین کل ۱۶ در دوره کارشناسی و معدل کل ۱۷ در دوره کارشناسی ارشد بدون احتساب نمره پایان نامه (حداقل معدل کل دانشجویان دوره ارشد پیوسته ۱۷).
  4. رشته تحصیلی مورد تقاضا برای دکتری با رشته تحصیلی دوره کارشناسی ارشد متقاضی مرتبط باشد.
  5. مدرک تحصیلی کارشناسی حقوق، حقوق اسلامی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، مدرک حوزوی معال کارشناسی که باید پیش از مدرک کارشناسی ارشد مرتبط اخذ شده باشد.

کلید واژه ها: آگهی پذیرش بدون آزمون دوره دکتری دانشگاه علوم قضایی دانشگاه علوم قضایی پذیرش استعدا درخشان دکتری مدیریت امور حقوقی، قراردادها و رسیدگی به شکایات دانشگاه کاشان