حضور مشاور رئیس و مدیر امور حقوقی دانشگاه کاشان در نشست مدیران حقوقی دانشگاه‌ها

۰۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۲:۳۹ کد : ۲۱۳۷۸ اخبار مدیریت اخبار عمومی
در نشست تخصصی مدیران حقوقی دانشگاه ها که یکشنبه ۲۳ بهمن برگزار شد، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، رییس دیوان عدالت اداری، معاون حقوقی رییس جمهور، معاون حقوقی وزارت عتف و مشاور رئیس و مدیر امور حقوقی، قراردادها و رسیدگی به شکایات دانشگاه کاشان حضور داشتند.

در این نشست یک روزه، پس از سخنرانی معاونین حقوقی، نشست تخصصی معاون حقوقی و مدیر کل حقوقی، مدیر تدوین و لوایح وزارت علوم و اعضای شورای حقوقی وزارت علوم با مدیران دفتر حقوقی دانشگاه ها برگزار گردید.

همچنین در این نشست تخصصی، مدیران حقوقی وزارت علوم، مدیران حقوقی دانشگاه ها به بیان پیشنهادات و مشکلات دفاتر حقوقی در دانشگاه ها پرداختند که مورد استقبال مدیران و معاونین حقوقی وزارت علوم قرار گرفت.

‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: در نشست تخصصی مدیران حقوقی دانشگاه ها مدیریت امور حقوقی، قراردادها و رسیدگی به شکایات جناب آقای محمد راحمی نوش آبا دانشگاه کاشان